V kategorii Nakládaná zelenina najdete široký výběr ručně zavařovaných produktů, které vám přinesou pravé chutě jižní Moravy. Nakládaná zelenina je připravována s láskou a péčí, podle tradičních receptur, které jsou pro tento region typické.

Nabídka nakládané zeleniny

BIO Nakládané okurky, jemně kyselé: Lahodná chuť křupavých okurků, vypěstovaných s láskou na jižní Moravě a to bez jakýchkoliv pesticidů.

BIO Velké kvašáky: BIO Velké kvašáky z jižní Moravy mají příjemnou kyselou chuť a hezky křupnou. Tradiční a velmi oblíbená pochoutka bez jakékoliv chemie.

Čalamáda ze zelených bio rajčat: Vynikající křupavá čalamáda z BIO zelených rajčátek, cibule, zelí a červené papriky. Příjemně sladkokyselá.

BIO Pesto z medvědího česneku: Pesto z medvědího česneku je obměna místo tradičního italského pesta, která má místo bazalky, listy medvědího česneku.

Kysané zelí: Kysané zelí je fermentovaná zelenina, která se vyrábí kvašením bílého zelí za pomoci mléčných bakterií.

Horňácké patizonky žluté s vroubkem: Delikatesa v podobě žlutých patizonků se speciálním nálevem, které pro svou chuť získaly v roce 2014 certifikát za 1. místo v soutěži.

Patizonky – žluté, nakládané v soudku: Minipatizonky jsou skvělou alternativou místo klasických okurek. Jsou ve sladkokyselém nálevu a krásně křupou.

Beraní rohy: Beraní rohy ve sladkokyselém nálevu jsou vynikající volbou jako příloha k široké škále pokrmů.

Rychlé info Ruční výroba Bez konzervantů
BIO Velké kvašáky

BIO Velké kvašáky

Skladem
123 Kč
BIO Velké kvašáky z jižní Moravy mají příjemnou kyselou chuť a hezky křupnou. Tradiční a velmi oblíbená pochoutka bez jakékoliv chemie.
Rychlé info Ruční výroba Bez konzervantů
BIO Nakládané okurky, jemně kyselé

BIO Nakládané okurky, jemně kyselé

Není skladem
136 Kč
Lahodná chuť křupavých okurků, vypěstovaných s láskou na jižní Moravě a to bez jakýchkoliv pesticidů.
Rychlé info Ruční výroba Bez konzervantů
Horňácké nakládané okurkyHorňácké nakládané okurky

Horňácké nakládané okurky

Není skladem
129 Kč
Chuť farmářských okurek ve sladkokyselém nálevu, která potěší každého milovníka této zeleniny.