Nakládaná zelenina - Imunita

V kategorii Nakládaná zelenina najdete široký výběr ručně zavařovaných produktů, které vám přinesou pravé chutě jižní Moravy. Nakládaná zelenina je připravována s láskou a péčí, podle tradičních receptur, které jsou pro tento region typické.
BIO Nakládané okurky, jemně kyselé: Lahodná chuť křupavých okurků, vypěstovaných s láskou na jižní Moravě a to bez jakýchkoliv pesticidů.
BIO Velké kvašáky: BIO Velké kvašáky z jižní Moravy mají příjemnou kyselou chuť a hezky křupnou. Tradiční a velmi oblíbená pochoutka bez jakékoliv chemie.
Čalamáda ze zelených bio rajčat: Vynikající křupavá čalamáda z BIO zelených rajčátek, cibule, zelí a červené papriky. Příjemně sladkokyselá.
BIO Pesto z medvědího česneku: Pesto z medvědího česneku je obměna místo tradičního italského pesta, která má místo bazalky, listy medvědího česneku.
Kysané zelí: Kysané zelí je fermentovaná zelenina, která se vyrábí kvašením bílého zelí za pomoci mléčných bakterií.
Horňácké patizonky žluté s vroubkem: Delikatesa v podobě žlutých patizonků se speciálním nálevem, které pro svou chuť získaly v roce 2014 certifikát za 1. místo v soutěži.
Patizonky – žluté, nakládané v soudku: Minipatizonky jsou skvělou alternativou místo klasických okurek. Jsou ve sladkokyselém nálevu a krásně křupou.
Beraní rohy: Beraní rohy ve sladkokyselém nálevu jsou vynikající volbou jako příloha k široké škále pokrmů.
