V kategorii Nakládaná zelenina najdete široký výběr ručně zavařovaných produktů, které vám přinesou pravé chutě jižní Moravy. Nakládaná zelenina je připravována s láskou a péčí, podle tradičních receptur, které jsou pro tento region typické.

Nabídka nakládané zeleniny

BIO Nakládané okurky, jemně kyselé: Lahodná chuť křupavých okurků, vypěstovaných s láskou na jižní Moravě a to bez jakýchkoliv pesticidů.

BIO Velké kvašáky: BIO Velké kvašáky z jižní Moravy mají příjemnou kyselou chuť a hezky křupnou. Tradiční a velmi oblíbená pochoutka bez jakékoliv chemie.

Čalamáda ze zelených bio rajčat: Vynikající křupavá čalamáda z BIO zelených rajčátek, cibule, zelí a červené papriky. Příjemně sladkokyselá.

BIO Pesto z medvědího česneku: Pesto z medvědího česneku je obměna místo tradičního italského pesta, která má místo bazalky, listy medvědího česneku.

Kysané zelí: Kysané zelí je fermentovaná zelenina, která se vyrábí kvašením bílého zelí za pomoci mléčných bakterií.

Horňácké patizonky žluté s vroubkem: Delikatesa v podobě žlutých patizonků se speciálním nálevem, které pro svou chuť získaly v roce 2014 certifikát za 1. místo v soutěži.

Patizonky – žluté, nakládané v soudku: Minipatizonky jsou skvělou alternativou místo klasických okurek. Jsou ve sladkokyselém nálevu a krásně křupou.

Beraní rohy: Beraní rohy ve sladkokyselém nálevu jsou vynikající volbou jako příloha k široké škále pokrmů.

Rychlé info Ruční výroba Imunita Nově naskladněno
Horňácké kimči, jemně pálivé

Horňácké kimči, jemně pálivé

Skladem
89 Kč
Fermentovaná jemně pikantní naložená zelenina je oblíbená v posledních letech. V Koreji má dlouholetou tradici a historii.