V kategorii Nakládaná zelenina najdete široký výběr ručně zavařovaných produktů, které vám přinesou pravé chutě jižní Moravy. Nakládaná zelenina je připravována s láskou a péčí, podle tradičních receptur, které jsou pro tento region typické.

Nabídka nakládané zeleniny

BIO Nakládané okurky, jemně kyselé: Lahodná chuť křupavých okurků, vypěstovaných s láskou na jižní Moravě a to bez jakýchkoliv pesticidů.

BIO Velké kvašáky: BIO Velké kvašáky z jižní Moravy mají příjemnou kyselou chuť a hezky křupnou. Tradiční a velmi oblíbená pochoutka bez jakékoliv chemie.

Čalamáda ze zelených bio rajčat: Vynikající křupavá čalamáda z BIO zelených rajčátek, cibule, zelí a červené papriky. Příjemně sladkokyselá.

BIO Pesto z medvědího česneku: Pesto z medvědího česneku je obměna místo tradičního italského pesta, která má místo bazalky, listy medvědího česneku.

Kysané zelí: Kysané zelí je fermentovaná zelenina, která se vyrábí kvašením bílého zelí za pomoci mléčných bakterií.

Horňácké patizonky žluté s vroubkem: Delikatesa v podobě žlutých patizonků se speciálním nálevem, které pro svou chuť získaly v roce 2014 certifikát za 1. místo v soutěži.

Patizonky – žluté, nakládané v soudku: Minipatizonky jsou skvělou alternativou místo klasických okurek. Jsou ve sladkokyselém nálevu a krásně křupou.

Beraní rohy: Beraní rohy ve sladkokyselém nálevu jsou vynikající volbou jako příloha k široké škále pokrmů.

Rychlé info
Eko balení

Eko balení

Skladem
20 Kč
Pokud chcete zabalit svůj balíček ekologicky, klikněte na přidat do košíku
Rychlé info Bez lepku Ruční výroba
Kysané zelíKysané zelí

Kysané zelí

Skladem
92 Kč
Kysané zelí je fermentovaná zelenina, která se vyrábí kvašením bílého zelí za pomoci mléčných bakterií.
Rychlé info Ruční výroba Imunita
Horňácké kimči, jemně pálivé

Horňácké kimči, jemně pálivé

Skladem
89 Kč
Fermentovaná jemně pikantní naložená zelenina je oblíbená v posledních letech. V Koreji má dlouholetou tradici a historii.
Rychlé info Bez lepku Ruční výroba
Beraní rohyBeraní rohy

Beraní rohy

Skladem
155 Kč
Beraní rohy ve sladkokyselém nálevu.