Detailní popis produktu
Co jsou to baby patizonky?
Je druh drobné dýně (tykve), který se sklízí v rané fázi růstu. Mají stejný typický diskovitý tvar s vroubkovanými okraji jako klasické patizony, ale jejich průměr je obvykle jen několik centimetrů. Jsou oblíbené pro svou jemnější chuť a měkčí strukturu než zralé patizony, což znamená, že se mohou konzumovat celé i s tenkou slupkou.
Vše se balí ručně do skleniček s plechovým uzávěrem tak, aby se neztratilo nic z čerstvosti a šťavnatosti.
Jak si pochutnat na baby patizokách?
Patizony jsou oblíbené pro svou všestrannost v kuchyni – lze je smažit, grilovat, zapékat, plnit nebo nakládat. Chuťově připomínají cuketu nebo okurek. Jsou také bohaté na vitamín C, vlákninu a minerály.
Proč si mám koupit baby patizonek?
- vypěstované na polích v Bílých Karpatech, BIO kvalita produktu
- všestranné využití v kuchyni
- baleno do skleniček s plechovým víčkem
- bez éček, ruční výroba
- nákupem podpoříte malovýrobce z jižní Moravy
Složení: BIO patizonky min. 50 %, pitná voda, BIO třtinový cukr, sůl, ocet, BIO hořčičné semínko, BIO pepř, BIO hřebíček, BIO bobkový list a BIO nové koření
Přídatné látky: Bez Éček
Ošetření: Sterilováno
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Česká republika
Skladujte při teplotě od 5˚C do 30˚C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 8˚C a spotřebujte do 10ti dnů.
Výrobce:
Horňácká farma s.r.o.
Hrubá Vrbka 271
Hrubá Vrbka 696 73