BIO Nakládaná zelená rajčátka
Nakládaná BIO zelená rajčátka se sklízí ještě před dozráním. Více
Kód produktu: P00157Doprava a platba
Detailní popis produktu
Co jsou to BIO Nakládané zelené rajčátka ?
Nakládaná BIO zelená rajčátka se sklízí ještě před dozráním. Pěstují se ekologickým způsobem, tedy bez použití chemických pesticidů a hnojiv. Nakládají se do sladkokyselého nálevu spolu s BIO bobkovým listem, BIO hřebíčkem, BIO černým pepřem a BIO novým kořením. Díky tomuto procesu získají jedinečnou chuť, která je svěží, lehce kyselá a příjemně aromatická.
Vše se balí ručně do skleniček s plechovým uzávěrem tak, aby se neztratilo nic z čerstvosti a chuti.
Jak si dobře pochutnat na BIO Nakládaných zelených rajčatech ?
- Jako příloha
Skvěle doplní grilovaná masa, ryby nebo vegetariánské pokrmy. Servírujte je na prkénku s BIO sýry, olivami a domácím chlebem. - Do salátů
Nakrájejte je na tenké plátky a přidejte do míchaného salátu. Skvěle se kombinují s červenou cibulí, rukolou a olivovým olejem. - Na sendviče a burgery
Dodají šťavnatost a lehce kyselou chuť vašim domácím burgerům nebo sendvičům. - Jako pochoutka k vínu či pivu
Nakládaná rajčata můžete podávat jako chuťovku k vínu, zejména k bílému nebo růžovému. K pivu jsou ideální jako alternativa k těžším chipsům. - Do teplých pokrmů
Nasekaná rajčata lze přidat do omáček nebo gulášů, kde dodají zajímavou kyselkavou chuť. Zkuste je přimíchat do těstovinových pokrmů nebo rizota. - Na obložené mísy
Vytvořte z nich stylovou dekoraci na obložených mísách s další BIO zeleninou a uzeninami.
Proč si mám koupit BIO Nakládané zelené rajčátka ?
- BIO kvalita zelených rajčátek
- všestranné využití
- baleno do skleniček s plechovým víčkem
- ruční výroba s důrazem na kvalitu
- nákupem podpoříte malovýrobce z jižní Moravy
Složení: BIO zelená rajčata min. 50 %, voda, BIO ocet (obsahuje e150c), BIO třtinový cukr, BIO hořčičné semeno, BIO bobkový list, BIO hřebíček, BIO černý pepř, BIO nové koření
Objem: 165ml
Přídatné látky: E150c – Karamel amoniaku
Certifikace: BIO
Ošetření: Šetrně pasterováno
Trvanlivost: 2 roky
Země původu: Česká republika
Skladujte při teplotě od 5˚C do 25˚C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 8˚C a spotřebujte do 10ti dnů.
Výrobce:
Horňácká farma s.r.o.
Hrubá Vrbka 271
Hrubá Vrbka 696 73
Horňácká farma s.r.o.
Hrubá Vrbka 271
Hrubá Vrbka 696 73
Související produkty (6)
Související produkty6
Rychlé info
Novinka
BIO
Ruční výroba
BIO Loupaná rajčata
Skladem
121 Kč
BIO loupaná rajčata jsou základní surovinou pro přípravu těch nejlepších domácích jídel.
Rychlé info
Novinka
Ruční výroba
Červená řepa z Bílých Karpat
Skladem
99 Kč
Sladkokyselá příloha z červené řepy z jižní Moravy.
Rychlé info
Novinka
Ruční výroba
Čalamáda ze zelených bio rajčat
Skladem
89 Kč
Vynikající křupavá čalamáda z BIO zelených rajčátek, cibule, zelí a červené papriky. Příjemně sladkokyselá.
Rychlé info
Novinka
Bez lepku
Bez laktózy
Cuketová směs na topinky
Není skladem
75 Kč
Cuketová směs na topinky, pod maso nebo k těstovinám. Jedná se o předpřipravený mix cuket, česneku a rajčat pěstovaných na ekofarmě.
Rychlé info
Novinka
BIO
Ruční výroba
BIO Pesto z medvědího česneku
Není skladem
115 Kč
Pesto z medvědího česneku je obměna místo tradičního italského pesta, která má místo bazalky, listy medvědího česneku.
Rychlé info
Ruční výroba
Dýňové semolinové těstoviny fusilli
Skladem poslední kus
85 Kč
Dýňové neboli tykvové těstoviny jsou vyrobené ve Vřesovicích u Kyjova.