Nově naskladněno Fermentované koření

79 Kč

Skladem
ks
Lussk

Bylinková sůl přináší do každého jídla vůni a chuť. Nejlépe se hodí na venkovní grilování, do polévek, omáček. Skvěle vychutí domácí pomazánky a dresinky. Ať už si chcete připravit brambory nebo rýži, stačí přidat tuto sůl, která přinese nový rozměr. Více

Kód produktu: P00041Doprava a platba

Detailní popis porduktu

Kde využít?

Bylinková sůl lze použít k přípravě polévky, zeleniny nebo masa. Je výborná také na dochucování příloh a dipů.

Obsah balení: 70 g

Balení: Výhodou je, že se balí do sáčků se zipem, který umožňuje opětovné uzavření.

Složení: sůl (max. 80 %), kopřiva, petrželová nať, česnek, koriandr, libeček, bazalka

Může obsahovat stopy alergenu hořčice, skořápkových plodů ,celeru a sezamu.

Skladujte v suchu a při pokojové teplotě.

Všechna koření jsou vyráběna ojedinělým způsobem tzv. Fermentací.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Fermentace je to naprosto přirozený proces, který:

konzervuje potravinu

násobí živiny

vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Výrobce:
Lussk
Mistřice 95
687 12  Mistřice