Detailní popis produktu
Co je to čalamáda ze zelených bio rajčat ?
Čalamáda ze zelených BIO rajčat je tradiční zavařená směs připravená z nedozrálých zelených rajčat, cibule, zelí a červené papriky. Dochucuje se octovým nálevem a kořením, díky němu získá sladkokyselou chuť.
Vše se balí ručně do skleniček s plechovým uzávěrem tak, aby se neztratilo nic z čerstvosti a křupavosti.
Jak si dobře pochutnat na čalamádě ze zelených bio rajčat ?
-
Jako příloha k masu
Podávejte čalamádu jako přílohu k pečeným, grilovaným nebo smaženým masům.
-
Na chleba nebo topinky
Namažte si chleba s máslem nebo připravte opečenou topinku a přidejte lžičku čalamády.
-
Do sendvičů a burgerů
Čalamáda se hodí jako náplň do sendvičů nebo burgerů. Dodá jim šťavnatost a zajímavou chutnou vrstvu.
-
K sýrům
Nabídněte čalamádu jako součást sýrového prkénka. Skvěle doplní tvrdé a zrající sýry.
-
Při grilování
Servírujte čalamádu jako dip ke grilované zelenině, klobásám nebo bramborám.
Proč si mám koupit čalamádu ze zelených bio rajčat ?
- příjemná sladkokyselá chuť
- všestranné využití v kuchyni
- baleno do skleniček s plechovým víčkem
- ruční výroba s důrazem na kvalitu
- nákupem podpoříte malovýrobce z jižní Moravy
Složení: BIO zelená rajčata min. 30 %, cibule, zelí, paprika, pitná voda, ocet, cukr, sůl, nové koření, pepř
Přídatné látky: Bez Éček
Ošetření: Šetrně pasterováno
Trvanlivost: 2 roky
Země původu: Česká republika
Skladujte při teplotě od 5˚C do 25˚C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 8˚C a spotřebujte do 10ti dnů.

Výrobce: Horňácká farma s.r.o.
Hrubá Vrbka 271
Hrubá Vrbka 696 73