Fermentované koření
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

od 74 Kč

ks
Lussk

Perfektně zvýrazní chuť vašeho oblíbeného pokrmu. Jste milovníci cibule? S láskou a pečlivostí se vyrábí cibulová sůl, která dodá chuť cibuli ve vašem jídle. Více

Kód produktu: P00079Doprava a platba

Detailní popis produktu

Kde využít?

Hodí se jako přísada do polévek, omáček, přidávejte také do guláše, ragú nebo všude tam, kde máte rádi chuť cibule. :)

Obsah balení: 70 g

Balení: Výhodou je, že se balí do sáčků se zipem, který umožňuje opětovné uzavření.

Složení: sůl (max. 80 %), cibule

Může obsahovat stopy alergenu hořčice, skořápkových plodů ,celeru a sezamu.

Skladujte v suchu a při pokojové teplotě.

Všechna koření jsou vyráběna ojedinělým způsobem tzv. Fermentací.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Fermentace je to naprosto přirozený proces, který:

konzervuje potravinu

násobí živiny

vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Výrobce:
Lussk
Mistřice 95
687 12  Mistřice