Čokoláda tmavá 70% single origin Bejofo Estate Bio Madagascar
Krémově jemná čokoláda s tóny hořkých citrusových plodů. Vyrobena je metodou bean to bar, ručně v BIO kvalitě a také je 100% vegan. Tak, co už Vás honí mlsná? Více
Kód produktu: P00178Doprava a platba
Detailní popis produktu
Kakaové boby, které se používají, pocházejí z výhradní farmy pana Bertila Akessona, který je průkopníkem ve pěstování vysoce kvalitního kakaa. Tato privátní farma je známá pro své specifické a unikátní zpracování bobů po sklizni. Konkrétně se jedná o fermentaci, což dodává bobům z této farmy vysokou hodnotu a výjimečnou reputaci. S rozlohou 2000 hektarů se farma nachází na úrodné sopečné půdě podél řeky Sambirano a její roční produkce činí přibližně 300 tun kakaa.
Kategorie: Čokolády bean to bar
Složení: kakaové boby bio, třtinový cukr bio, kakaové máslo bio
Obsah kakaové sušiny: 70 %
Nutriční hodnoty:
energetická hodnota 2326 kJ/563 kcal
tuky 40 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24 g)
sacharidy 36 g (z toho cukry 30 g)
bílkoviny 9,1 g
sůl 0,01 g
Hmotnost: 50 g
Certifikace: bio (CZ-BIO-002)
Vegan: ano
Origin Story: Bejofo Estate (Madagaskar)
Oblast sklizně bobů: Ambanja District, Madagaskar, Afrika
Původ kakaových bobů: privátní farma – Bejofo Estate
Způsob fermentace bobů: vlastní fermentační stanice
Odrůda kakaových bobů: Criollo, Amelonado
Chuťový profil bobů: citrusové plody, zralé červené ovoce
Výrobce:
HERUFEK s.r.o.
Čejč 457
696 14 Čejč
Česká republika