Dýňové semolinové těstoviny fusilli
Dýňové neboli tykvové těstoviny jsou vyrobené ve Vřesovicích u Kyjova. Více
Kód produktu: P00020Doprava a platba
Detailní popis produktu
Dýňové těstoviny jsou vyrobeny ze semolinové mouky a čerstvých vajec.
Semolina je druh mouky vyrobená z tvrdé pšenice. Díky tomu obsahuje vyšší podíl rostlinné bílkoviny a lepku.
Jak si pochutnám na těstovinách?
Díky rychlé a snadné přípravě, lze vykouzlit chutné a zdravé jídlo během několika minut.
Maso - kuřecí kousky, mletý mix z hovězího a vepřového masa, slanina, šunka nebo i čerstvá klobása.
Zelenina - díky zelenině dodá těstovinám vlákninu, živiny, objem a texturu pokrmu.
Omáčky - mezi nejoblíbenější patří rajčatová omáčka.
Sýry - cheddar, gouda, parmazán nebo také mozzarella. Díky sýrům dodáte pokrmu krémovou a bohatou texturu.
Bylinky s kořením - pro zvýraznění chutí doporučujeme přidat čerstvé nebo sušené bylinky.
Vše se balí ručně do sáčků, aby se neztratilo nic z čerstvosti a chuti těstovin.
Jak správně uvařit těstoviny?
Vařte ve vroucí vodě 9-12 minut. Aby byly těstoviny tzv. al dente doporučujeme vařit 10 minut.
Proč si vlastně mám koupit dýňové těstoviny?
- rychlá a snadná příprava
- poctivá chuť, ruční výroba
- zdravější alternativa oproti ''klasickým'' těstovinám
- vyšší podíl rostlinné bílkoviny
- nákupem podpoříte malovýrobce z jižní Moravy
Složení: semolinová mouka, čerstvá vejce 30% (1kg mouky = 10 vajec)
Hmotnost: 400g
Skladujte v suchu
Výrobce:
Miroslava Konečná
Vřesovice u Kyjova 192
696 48 Vřesovice