Kuřecí Bujónka - Balení: 130 g
Tuto Bujónku neboli pastu, můžete použít na dochucení masových a zeleninových pokrmů, ale i na přípravu marinád. Kuřecí maso pochází z Farmy rodiny Němcovy. Více
Kód produktu: P00233-1Doprava a platba
Detailní popis produktu
Bujónka je skvělým doplňkem pro vaření a dochucování polévek, omáček a jakýchkoliv masových či zeleninových směsí. Výtečně obohatí chuť rýže, bulguru, kuskusu a dalších podobných pokrmů. Její použití je opravdu neomezené, můžete ji využít podle svého vkusu a fantazie.
Složení: zelenina 52,4% (cuketa, celer, rajče, cibule, mrkev, petržel, petrželová nať, česnek), kuřecí maso 37,5% hrubozrnná mořská sůl 10%, olivový olej, hřebíček, bobkový list.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.
Využitelnost:
Bujónka 130g: cca 2-3l "vývaru" nebo dochucení mnoha pokrmů po lžičkách.
Bujónka 220g: cca 5l "vývaru" nebo dochucení mnoha pokrmů po lžičkách.
Trvanlivost:
18 měsíců při teplotě do 25°C
Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Dodavatelem kuřecího masa na výrobu Bujónky KUŘECÍ je Farma rodiny Němcovy www.farmanemcova.cz/
Hořčicová omáčka:
Postup:
Výpek z masa (pokud se přepálil, rozpustíme kousek másla) jemně zaprášíme moukou a promícháme, přidáme 2 čajové lžíce plnotučné hořčice a smetanu, rozředíme vývarem z kuřecí bujónky (2 polévkové lžíce) a provaříme.
Vznikne Vám skvělá omáčka, která se hodi ke kuřecímu nebo krůtímu masu.
Výrobce:
BUJÓNKA
Za Humny 3302/20
69701 Kyjov