Kysané zelí

96 Kč
Skladem (3 ks)
Horňácká farma Kysané zelí je fermentovaná zelenina, která se vyrábí kvašením bílého zelí za pomoci mléčných bakterií. Více
Kód produktu: P00019 Hmotnost: 0.74 kg Doprava a platba

Detailní popis produktu

Co je to Kysané zelí?

Kysané zelí je fermentovaná zelenina, která se vyrábí kvašením bílého zelí za pomoci mléčných bakterií. Tento proces probíhá přirozeně díky přítomnosti cukrů v zelí a probiotických bakterií. Při kvašení se cukry přeměňují na kyselinu mléčnou, což dodává zelí charakteristickou kyselou chuť a zároveň působí jako konzervant. Kysané zelí je bohaté na vitamíny C a K. Obsahuje prospěšné probiotické bakterie, které podporují zdraví střev a imunitního systému. 

Vše se balí ručně do skleniček s plechovým uzávěrem tak, aby se neztratilo nic z čerstvosti a chuti.

Jak si dobře pochutnat na Kysaném zelí? 

Kysané zelí se skvěle hodí jako příloha k hlavním jídlům, do salátů, polévek nebo jako samostatný snack. V tradiční české kuchyni je kysané zelí oblíbenou součástí jídel jako je zelňačka, segedínský guláš nebo k pečené kachně.

Proč si mám koupit Kysané zelí?

  • bohaté na vitamíny C a K
  • ideální pro milovníky kysaného zelí
  • bohaté na probiotika a zdravé živiny
  • baleno do skleniček s plechovým víčkem
  • nákupem podpoříte malovýrobce z jižní Moravy
Složení: zelí min. 50 %, cibule, sůl, kmín.
Objem: 500 ml
Pevný podíl: min. 350 g
Přídatné látky: Bez Éček, bez lepku
Ošetření: Šetrně pasterováno
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Česká republika
Skladujte při teplotě od 5˚C do 30˚C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 8˚C a spotřebujte do 10ti dnů.

Výrobce:
Horňácká farma s.r.o.
Hrubá Vrbka 271
Hrubá Vrbka 696 73

%s ...
%s
%image %title %code %s