Ořechové máslo pan čokoperníček
Spojení pražených mandliček, hořké čokolády a perníkového koření vykouzlilo máslo s neodolatelnou chutí perníčků a vůní Vánoc. Společně s Panem Oříškem je Pan Čokoperníček tou pravou volbou pro všechny vánoční nedočkavce. Více
Kód produktu: P00301Doprava a platba
Detailní popis produktu
Pan Čokoperníček je dokonalým spojením vůní a chutí, které připomínají Vánoce. Toto ořechové máslo je vytvořeno kombinací pražených mandliček, hořké čokolády a perníkového koření, které společně vytvářejí neodolatelnou chuť perníčků a atmosféru Vánoc.
Pražené mandličky přidávají do tohoto másla lahodnou oříškovou chuť. Jejich sladká a lehce karamelová aroma je neodolatelné a každý kousek tohoto másla je skutečnou pochoutkou.
Hořká čokoláda perfektně ladí se sladkostí ostatních ingrediencí a přináší intenzivní a bohatou čokoládovou chuť.
Perníkové koření je složkou, která přidává Panu Čokoperníčkovi tu správnou vánoční atmosféru. Vůně skořice, hřebíčku, zázvoru a dalších koření je jako procházka po vánočně vyzdobených ulicích, kde se šíří vůně perníku a teplého punče. Každé sousto tohoto másla je prostoupeno příjemnou a okouzlující vůní Vánoc.
Složení: pražené mandle 69 % (USA, Španělsko), hořká 70% čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátory: sojový lecitin a E476, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 12% (ČR), bio olej ze světlice barvířské 9 % (Rusko), bio kokosový cukr 8 % (Indonésie), perníkové koření (skořice, koriandr, hřebíček, badyán, zázvor, muškátový ořech, nové koření) 2 % (ČR)
Alergeny: vyznačeny tučně
Nutriční hodnoty na 100g:
energie kcal/KJ: 613 kcal/2574KJ
bílkoviny: 13,98 g
sacharidy / z toho cukry: 26,21 g / 13,85 g
tuky / z toho nasycené: 49,1 g / 5,76g
vláknina: 8,83 g
sůl: 0,053 g
Skladování: skladujte v chladu a temnu do 25ºC. Po otevření spotřebujte ideálně do 1 měsíce. Usazenina oleje na povrchu a tuhnutí másla při nižší teplotě je přirozeným jevem. Výrobek může obsahovat stopové množství sezamu, sóji, arašídů a ostatních skořápkových plodů. Před podáváním doporučuji ponechat při pokojové teplotě, promíchat a začít mlsat.
Použití: ideální do jogurtu, tvarohu, kaše, na palačinky, lívance, popř. jen tak na lžičku, když vás honí mlsná
Minimální trvanlivost: viz. zadní strana etikety, 6 měsíců od data výroby
Výrobce:
Veronika Burianová
Legionářů 2569/2
695 01 Hodonín
Česká republika
IČ: 14332353