Těstoviny rajčatové, Campanelle

Rajčatové těstoviny jsou vyrobeny s láskou a pečlivostí. Používá se výhradně semolina, což je druh tvrdé pšeničné mouky, která poskytuje těstovinám bohatou texturu a výraznou chuť. Více
Kód produktu: P00157Doprava a platba
Detailní popis produktu
Hlavním tajemstvím těstovin je čerstvé pyré z rajčat. Nepoužívají se žádné konzervanty ani umělé přísady, pouze čerstvé rajčata, která jsou pečlivě vybrána a zpracována tak, aby zůstala co nejvíce zachována jejich chuť a vůně. Díky tomu mají těstoviny přirozenou a rajčatovou chuť.
Semolina obsahuje více bílkovin než běžná pšeničná mouka a obsahuje také mnoho minerálů a vitamínů, jako je například železo, hořčík, draslík a vitamín B. Díky tomu jsou těstoviny vynikajícím zdrojem výživy pro naše tělo.
Dalším faktorem je pomalé sušení. Udrží svou pevnost a nebudou se rozpadat ani po delším vaření. To znamená, že těstoviny zůstanou dokonale al dente.
Složení: semolina (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), panenský olivový olej.
Balení: 350g
Příprava: Na 100 g těstovin 1L vody a 10g soli. Do vroucí vody přidáme sůl a následně těstoviny. Vaříme 1-5 minut (dle tvaru těstovin). Ohřev vypneme, mírně nedovařené těstoviny necháme dojít ve vodě, dokud nejsou Al dente „na skus”.
Alergeny: lepek
Skladujte v suchu a temnu.
Minimální trvanlivost je uvedena zezadu etikety.
Výrobce:
Daniela Paulíková
Masarykova 175
Mutěnice 69611
Související produkty20

Ořechové máslo pan čokopekan

Špeková hořčice

Těstoviny rajčatové, Radiatori


Letonic, levandulový tonik


Rynglovice 48% - Prunier Reine - Claude 0,5l

Těstoviny houbové, Mafaldine-Riccie

Těstoviny houbové, Campanelle

Ořechové máslo Pan Zelenáček

Ořechové máslo Pan Kešujahůdka


Semolinové těstoviny řepa a špenát

Těstoviny rajčatové, Trottole

Těstoviny rajčatové, Fusilli

Těstoviny špenátové, Campanelle

Těstoviny rajčatové, Spaghetti


Polévkové těstoviny, mušle

Těstoviny špenátové, Radiatori

Těstoviny bezlepkové, Casarecce


Semolinové těstoviny ve tvaru opice


Semolinové těstoviny Radiatori řepa
