Těstoviny rajčatové, Campanelle
Rajčatové těstoviny jsou vyrobeny s láskou a pečlivostí. Používá se výhradně semolina, což je druh tvrdé pšeničné mouky, která poskytuje těstovinám bohatou texturu a výraznou chuť. Více
Kód produktu: P00157Doprava a platba
Detailní popis produktu
Hlavním tajemstvím těstovin je čerstvé pyré z rajčat. Nepoužívají se žádné konzervanty ani umělé přísady, pouze čerstvé rajčata, která jsou pečlivě vybrána a zpracována tak, aby zůstala co nejvíce zachována jejich chuť a vůně. Díky tomu mají těstoviny přirozenou a rajčatovou chuť.
Semolina obsahuje více bílkovin než běžná pšeničná mouka a obsahuje také mnoho minerálů a vitamínů, jako je například železo, hořčík, draslík a vitamín B. Díky tomu jsou těstoviny vynikajícím zdrojem výživy pro naše tělo.
Dalším faktorem je pomalé sušení. Udrží svou pevnost a nebudou se rozpadat ani po delším vaření. To znamená, že těstoviny zůstanou dokonale al dente.
Složení: semolina (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), panenský olivový olej.
Balení: 350g
Příprava: Na 100 g těstovin 1L vody a 10g soli. Do vroucí vody přidáme sůl a následně těstoviny. Vaříme 1-5 minut (dle tvaru těstovin). Ohřev vypneme, mírně nedovařené těstoviny necháme dojít ve vodě, dokud nejsou Al dente „na skus”.
Alergeny: lepek
Skladujte v suchu a temnu.
Minimální trvanlivost je uvedena zezadu etikety.
Výrobce:
Daniela Paulíková
Masarykova 175
Mutěnice 69611