Těstoviny rajčatové, Fusilli

Rajčatové těstoviny jsou vyrobeny s láskou a pečlivostí. Používá se výhradně semolina, což je druh tvrdé pšeničné mouky, která poskytuje těstovinám bohatou texturu a výraznou chuť. Více
Kód produktu: P00158Doprava a platba
Detailní popis produktu
Hlavním tajemstvím těstovin je čerstvé pyré z rajčat. Nepoužívají se žádné konzervanty ani umělé přísady, pouze čerstvé rajčata, která jsou pečlivě vybrána a zpracována tak, aby zůstala co nejvíce zachována jejich chuť a vůně. Díky tomu mají těstoviny přirozenou a rajčatovou chuť.
Semolina obsahuje více bílkovin než běžná pšeničná mouka a obsahuje také mnoho minerálů a vitamínů, jako je například železo, hořčík, draslík a vitamín B. Díky tomu jsou těstoviny vynikajícím zdrojem výživy pro naše tělo.
Dalším faktorem je pomalé sušení. Udrží svou pevnost a nebudou se rozpadat ani po delším vaření. To znamená, že těstoviny zůstanou dokonale al dente.
Nejznámější sušené italské těstoviny u nás známé jako vřetena.
Složení: semolina (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), panenský olivový olej.
Balení: 350g
Příprava: Na 100 g těstovin 1L vody a 10g soli. Do vroucí vody přidáme sůl a následně těstoviny. Vaříme 1-5 minut (dle tvaru těstovin). Ohřev vypneme, mírně nedovařené těstoviny necháme dojít ve vodě, dokud nejsou Al dente „na skus”.
Alergeny: lepek
Skladujte v suchu a temnu.
Minimální trvanlivost je uvedena zezadu etikety.
Výrobce:
Daniela Paulíková
Masarykova 175
Mutěnice 69611
Související produkty20

Ořechové máslo pan čokopekan

Špeková hořčice

Těstoviny rajčatové, Radiatori

Těstoviny rajčatové, Campanelle


Letonic, levandulový tonik


Rynglovice 48% - Prunier Reine - Claude 0,5l

Těstoviny houbové, Mafaldine-Riccie

Těstoviny houbové, Campanelle

Ořechové máslo Pan Zelenáček

Ořechové máslo Pan Kešujahůdka


Semolinové těstoviny řepa a špenát

Těstoviny rajčatové, Trottole

Těstoviny špenátové, Campanelle

Těstoviny rajčatové, Spaghetti


Polévkové těstoviny, mušle

Těstoviny špenátové, Radiatori

Těstoviny bezlepkové, Casarecce


Semolinové těstoviny ve tvaru opice


Semolinové těstoviny Radiatori řepa
