Trhané králičí maso

Detailní popis produktu
Trhané maso králíka, také známé jako Rillettes, je vyrobeno speciální metodou noční přípravy při nízkých teplotách po dobu minimálně 12 hodin. Tato způsob přípravy je ojedinělý na trhu. Dopřejte si lahodnou delikatesu a objevte její vynikající chuť.
Lze podávat mnoha způsoby - například restované na pánvičce ke smetanovým špagetám, jako přísadu do bramborové kaše nebo jako nádivku do rolád.
Navíc jsou všechny výrobky jsou bez konzervantů a lepku a speciálně sterilizované, takže není nutné je skladovat v chladu před otevřením.
Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení: Králičí maso českého rodinného chovu, Vepřové sádlo (mléko), Sůl 1,5%, Pepř, Saturejka, Estragon
Hmotnost: 160g
Výrobce:
Eva Rašovská
Sobůlky 244
69640 Sobůlky
Česká republika