Trhané vepřové maso
Toto trhané maso vepřové je konfitované v sádle nejméně 12 hod. Základ tvoří plecko, koření a bylinky. Může se podávat, jak v teplé tak ve studené formě. Více
Kód produktu: P00183Doprava a platba
Detailní popis produktu
Rillettes, nebo také trhané vepřové maso, je vysoce kvalitní delikatesa, která se vyrábí unikátní metodou nočního konfitování v sádle při nízkých teplotách po dobu minimálně 12 hodin. Tato příprava je zcela ojedinělá na trhu. Ochutnejte tuto vynikající delikatesu, kterou připravuji pouze z bůčku a plece.
Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.
Trhané vepřové maso je bez přidaných konzervantů a neobsahuje lepek. Používá se pouze maso z českého chovu. Navíc je speciálně sterilizováno, takže není nutné je skladovat v chladu před otevřením.
Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení: Min. 70% vepřového masa: plec a bok, Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost (mléko) Tymián, Šalvěj, Sůl do 2% a pepř
Hmotnost: 160g
Výrobce:
Eva Rašovská
Sobůlky 244
69640 Sobůlky
Česká republika