Paštiky a ostatní

Hledáte chutné a poctivé paštiky nebo jiné delikatesy? V kategorii Paštiky a ostatní najdete široký výběr těch nejlepších produktů z jižní Moravy. Přinášíme vám paštiky vyráběné tradičními postupy, bez zbytečné chemie a umělých přísad.
Nabídka paštik
Paštika Hrubá, uzená s bokovinou: Lahodná vepřovo-játrová paštika s hrubou konzistencí a obsahem uzené bokoviny. Mile vás překvapí vysokým podílem masa.
Paštika Hrubá s červeným rybízem: Paštika s hrubší konzistencí vyrobená z kvalitních surovin. Vepřovo-játrová paštika s vysokým podílem masa a s červeným rybízem.
Paštika s medvědím česnekem: Lahodná vepřovo-játrová paštika s bonusem v podobě medvědího česneku. Krásně se dá rozetřít na chleba nebo bagetu a skvěle se hodí k pivu či vínu.
Paštika s chilli: Tato paštika je kombinací vepřového a játrového masa s přídavkem jemného množství chilli papričky odrůdy Jolokia, která dodá jídlu mírnou pikantnost a zvýrazní chuť.
Paštika Originál: Klasická, poctivá masovka s více než 70% masa. Neobsahuje žádné konzervanty, dusitanové soli ani žádnou chemii! Krásně voní a dobře se roztírá.
Další delikatesy
Trhané vepřové maso: Toto trhané maso vepřové je konfitované v sádle nejméně 12 hodin. Základ tvoří plecko, koření a bylinky. Může se podávat jak v teplé, tak ve studené formě.
Slanináda: Představte si neodolatelný džem, který je dokonale vyvážený v chuti - sladký, slaný, s malinko pikantním nádechem a voňavým aroma koření a vypečené slaniny., vhodná jako pomazánka na pečivo nebo jako doplněk k hlavním jídlům.
Jarní sonberské mandle: Lahodné mandle, které si oblíbili i známí kuchaři jako Radek Kašpárek a Zdeněk Pohlreich.
Svatojánské ořechy: Svatojánské ořechy nabízejí naprostou chuťovou lahůdku, zejména když jsou nakrájeny na tenké plátky a spojeny s čerstvými smetanovými sýry a paštikou.

Paštika Hrubá, uzená s bokovinou


Jarní sonberské mandle

Hovězí paštika

Delikátní Játrovka na másle


Paštika Hrubá červený rybíz

Paštika Hrubá Farmářská


Paštika s medvědím česnekem


Paštika s chilli


Paštika Originál


Trhané králičí maso


Trhané kachní maso
